Σε μια περίοδο κατά την οποία ο σκεπτικισμός και οι θεωρίες συνωμοσίας κατά των εμβολίων δίνουν και παίρνουν, κινήσεις όπως αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει συμπληρώσει τα 65 του χρόνια κι έτσι σήμερα ήρθε και η δική του σειρά να εμβολιαστεί.

Έτσι, ο Σπύρος Μπιμπίλας επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του Νέου Κόσμου και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου. Πριν φύγει, όμως, τράβηξε και μια σειρά από φωτογραφίες, με τις οποίες έντυσε μια πολύ όμορφη ανάρτησή του που έχει στόχο να παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε:

«Στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου σημερα εκανα επιτέλους το 4ο εμβολιο της φετινής χρονιας… Κατα της γρίππης, του πνευμονιόκοκου, του ερπητα ζωστηρα και τώρα κατα του Κορωναϊού.. Θωρακιζουμε με καθε τρόπο τον εαυτο μας για να ζήσουμε πολύ και καλα..Φροντίζουμε απο νεαρή ηλικία να μην επιβαρυνουμε, όσο γινεται περισσότερο, το φθαρτό μας σωμα με επιβλαβή στοιχεια (καπνισμα, αλκοολ,ουσιες κλπ)…Η ζωή μια φορά μας χαριζεται…»

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού: