Όσο περνάει ο καιρός το Survivor γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικό.

Μετά το Πάσχα μάλιστα θα γίνει ατομικό και… το πρώτο έπαθλο θα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό οι ομάδες θα διαλυθούν: «Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα. Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, διαλύονται οι ομάδες και θα γίνει ένα μίνι event στον Άγιο Δομίνικο».

«Θυμόμαστε στις προηγούμενες διαλύσεις ομάδων όταν γινόταν πλέον το παιχνίδι ατομικό και ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τη δική του επιβίωση ένα από τα πρώτα έπαθλα ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτό το έπαθλο δεν θα δοθεί φέτος λόγω της πανδημίας. Το πρώτο έπαθλο στο πρώτο ατομικό αγώνισμα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ» αναφέρθηκε στο Πρωινό.

Tρεις παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο;

Σε ένα μήνα από σήμερα τρεις πρώην παίκτες του ριάλιτι επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, «Ευτυχείτε!»

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που μετέφερε την σχετική είδηση για το Survivor:

«Σε ένα μήνα από τώρα, 15 με 20 Μάϊου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις πρώην παίκτες. Είναι δύο άντρες και μία γυναίκα. Αυτό θα γίνει μία βδομάδα μετά το παιχνίδι που θα έχει γίνει ατομικό! Θα τους έρθει αυτή η έκπληξη!»!

Και τόνισε: «Αυτοί θα μπουν για μία μέρα , θα είναι μία έκπληξη του Ατζούν γιατί είναι οι παίκτες που οδεύουν για τον τελικό… Έχει γίνει η επιλογή της μιας γυναίκας παίκτριας και του ενός παίκτη που θα πάνε ξανά στον Άγιο Δομίνικο…»!

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισαν ότι σίγουρα η παίκτρια θα είναι η… Ανθή Σαλαγκούδη που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο!