Αυτή την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους που έρχονται έτοιμοι για όλα.

Η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης και ο Μίνως Θεοχάρης αναμετρώνται απέναντι στους Μαρία Καβογιάννη, Μέμο Μπεγνή και Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Σμαράγδα δίνει το σύνθημα και «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα διασκεδαστικά παιχνίδια «Clue Boom», «Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και στο αγαπημένο «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο» χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές. Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς για μοναδικά ντουέτα έκπληξη. Η συνέχεια στις οθόνες σας!

 

 

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight

Instagram: @celebritygamenight_

Facebook: Celebrity Game Night

Twitter: Celebrity Game Night

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΝΤΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ – ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΑΝΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ