Όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα του εκρηκτικού γονιδιακού κοκτέιλ της Ιρίνα Σάικ και του Μπράντλεϊ Κούπερ. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι που πλέον είναι τεσσάρων χρονών, όμως οι δυο τους αποφεύγουν να αναρτούν φωτογραφικό υλικό με την μικρή τους.

Και παρά το γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που έχει η διατήρηση της ιδιωτικότητας, ειδικά όταν πρόκειται για ανήλικα παιδιά, είναι σημαντικό, δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας που την περασμένη Τετάρτη (21/4) η εντυπωσιακή Ιρίνα ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία με την κόρη της στο προφίλ της στο Instagram.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, η μικρή Λία είναι όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη. Για την ακρίβεια, δεν βλέπουμε ούτε το… 10%.

Στη λεζάντα του post, τα credits της φωτογραφίας πάνε στον μπαμπά της μικρής. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ, χώρισαν το 2019, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Παρ’ όλα αυτά είναι ενωμένοι σαν οικογένεια και διατηρούν μια φιλική σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα, η Ιρίνα έχει χαρακτηρίσει τον Μπράντλεϊ ως τον πιο υπέροχο μπαμπά.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία: