Τη Δευτέρα θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο 22χρονος  από τη Νέα Σμύρνη ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και μέχρι την ημέρα εκείνη παραμένει κρατούμενος.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό», λέει η μητέρα του

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του για το θέμα της άρσης της κράτησης του η οποία δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι επίσης φοιτητής.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος (έβαλε τα κλάματα)».

Από την πλευρά του και ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο.