Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το Σάββατο 8 Μαΐου στις 21:00 τιμά τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 31 χρόνια και μεταδίδει ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου, σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι με τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στη σκηνή αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του Στράτου Διονυσίου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Ξεχωριστή στιγμή στο μουσικό αφιέρωμα είναι οι αφηγήσεις του Μίμη Πλέσσα, του Διονύση Σαββόπουλου, του Γιώργου Νταλάρα και του Τάκη Σούκα για τη συνεργασία τους με τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή. Ακόμα, συγκίνηση προκαλεί η επιστολή του Τόλη Βοσκόπουλου την οποία και διαβάζουν επί σκηνής οι γιοι του αξέχαστου ερμηνευτή αλλά και η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ που μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τη φιλία και τη συνεργασία της με τον Στράτο Διονυσίου.

Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 8 Μαΐου στις 21:00 στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» για τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, τον Στράτο Διονυσίου.

 

 

 

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου