Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Πώς θα ονομάσουν το μωρό τους;

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Βρετανία, αλλά και στην Αμερική μετρούν τις ημέρες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.
18 Μαΐου 2021 | 13:03

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Βρετανία, αλλά και στην Αμερική μετρούν τις ημέρες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στις 14 Φεβρουαρίου με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο και φωτογράφο τους, Μίσαν Χάριμαν (Misan Harriman).

Στη συνέντευξη που έδωσαν η Μέγκαν και ο Χάρι στην Όπρα αποκάλυψαν ότι περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους το οποίο είναι κορίτσι το καλοκαίρι.

«Ευγνώμων, έχοντας ένα παιδί, ένα ή δύο του ίδιου φύλου θα ήταν καταπληκτικό, αλλά να έχουμε ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι… τι άλλο μπορείς να ζητήσεις; Τώρα έχουμε την οικογένειά μας και είμαστε τέσσερις», είπε συγκινημένος ο Χάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly η Μέγκαν έμεινε έγκυος στα τέλη του περασμένου έτους.

Το μωρό αναμένεται στο τέλος της άνοιξης. Αναφέρει ακόμα ότι οι Σάσεξ «δεν σκοπεύουν να προσλάβουν νταντά», καθώς η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει και εκείνη στην Καλιφόρνια είναι «πάντα πρόθυμη να μεγαλώσει τα παιδιά».

«Φωτιά» τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού

Κάποιοι πιστεύουν ότι το φόρεμα που φορούσε η δούκισσα κατά τη διάρκεια του «VAX Live: The Concert to Reunite the World» του Global Citizen είναι μια ένδειξη.

Το πανέμορφο κόκκινο πουκάμισο Carolina Herrera ήταν γεμάτο με ροζ παπαρούνες, οδηγώντας ορισμένους θαυμαστές να πιστεύουν ότι η κόρη του Χάρι θα ονομάζεται… Πόπι (Poppy).

 

Σημειωτέο το λουλούδι της παπαρούνας είναι σύμβολο μνήμης και ελπίδας και συχνά φοριέται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δείξει υποστήριξη στις ένοπλες δυνάμεις. Είναι επίσης το λουλούδι της Καλιφόρνιας, όπου το ζευγάρι μετακόμισε τον Μάρτιο του 2020.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά.

Ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών Ladbrokes αναφέρει ότι το όνομα Φιλίπα (Philippa), μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλλιπου είναι το επικρατέστερο σε δημοτικότητα (με 3/1 ή 25% πιθανότητα). «Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε τις πιθανότητες λόγω της δημοτικότητας του», δήλωσε η Τζέσικα Ο’Ράιλι της Ladbrokes στο People.

Αν αποτίσουν φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο στο όνομα του δεύτερου παιδιού τους, δεν θα είναι οι μόνοι. Τα ξαδέρφια του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία, και η Ζάρα Τιντάλ έδωσαν στους νεογέννητους γιους τους ως μεσαίο όνομα, το Φίλιππος.

Άλλες δύο δημοφιλείς επιλογές είναι τα ονόματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και της βασίλισσας Ελισάβετ, με 5/1 και 10/1, αντίστοιχα.

Επίσης το Aλεξάνδρα (12/1), το Γκρέις(16/1), το Έμα (16/1), το Ρόουζ (16/1), το Αλίσια (16/1) και το Βικτώρια (16/1) είναι μέσα στις αγαπημένες επιλογές.

«Η Μέγκαν δεν αισθάνεται την ανάγκη να διοργανώσει ένα baby shower για το μωρό της αποκαλύπτει το Us Weekly. «Λόγω της πανδημίας και λόγω ότι εκείνη και ο Χάρι ασχολούνται με ανθρωπιστικά θέματα, ο χρόνος τους και τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλύτερο σκοπό. Έχει την υποστήριξη των φίλων της, αλλά και του πρίγκιπα Χάρι. Ο Χάρι είναι ο ιδανικός σύντροφος, φροντίζει τον Άρτσι και εργάζεται για να προσφέρει στην οικογένειά του», αναφέρει πηγή στο Us Weekly.

Πρόσφατα Άρθρα
Εντ Σίραν: Θα κάνει διάλειμμα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του 16 Ιουνίου 2026, 08:33
Ναταλία Γερμανού: Αποθέωσε τον Θάνο Καλλίρη για τις επιτυχίες του 14 Ιουνίου 2026, 08:37
Δανάη Μπάρκα: Είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Φάνη Μπότση 14 Ιουνίου 2026, 08:33
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας 13 Ιουνίου 2026, 15:50
Μπραντ Πιτ: Σε ρήξη με τα παιδιά του – «4 στα 6 θέλουν να είναι Τζολί» 11 Ιουνίου 2026, 08:12
Μέγκαν Μαρκλ: Το φαινόμενο «sharenting» και η θύελλα αντιδράσεων για τη μικρή Λίλιμπετ 6 Ιουνίου 2026, 14:43
Βικτόρια Μπέκαμ: «Άλλο η στήριξη και άλλο η πίεση» 30 Μαΐου 2026, 07:35
Η Ντρου Μπάριμορ είπε αυτά που σκέφτονται όλοι οι νέοι γονείς 29 Μαΐου 2026, 08:00
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο γράμμα μετά τον γάμο της το 1981 28 Μαΐου 2026, 17:00
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρυφερή ανάρτηση για την οικογένεια του 28 Μαΐου 2026, 08:55
Γωγώ Μαστροκώστα: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας 27 Μαΐου 2026, 10:00
Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει» 27 Μαΐου 2026, 09:19
Γκόρντον Ράμσεϊ: Το μάθημα στα 6 παιδιά του – Δεν έχει σχέση με το φαγητό 26 Μαΐου 2026, 17:00
Απολαυστικό βίντεο: Γιάννης Αντετοκούνμπο και The Rock ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Mοάνα 26 Μαΐου 2026, 08:19
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι μια απίστευτη μητέρα» 23 Μαΐου 2026, 13:50
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version