Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» και τα χρώματα της Κύπρου όσο και η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance» για την Ελλάδα, κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision.

Και οι δύο χώρες εντυπωσίασαν με τις συμμετοχές τους στους δύο ημιτελικούς, ενώ Έλενα Τσαγκρινού και Στεφανία Λυμπερακάκη, έχουν ήδη υποσχεθεί στο κοινό ότι θα δώσουν στη σκηνή του Ρόντερνταμ τον καλύτερο εαυτό τους και θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, στον μεγάλο τελικό.

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε χθες, στον δεύτερο ημιτελικό στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο και πέρασε στον τελικό.

Το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Η σειρά εμφάνισης για τον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Εurovision

Η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστούν στη 10η θέση του τελικού, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία. Ενώ, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξουν την βραδιά και θα εμφανιστούν στην 1η θέση!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών:

 1. Κύπρος
 2. Αλβανία
 3. Ισραήλ
 4. Βέλγιο
 5. Ρωσία
 6. Μάλτα
 7. Πορτογαλία
 8. Σερβία
 9. Ην. Βασίλειο
 10. Ελλάδα
 11. Ελβετία
 12. Ισλανδία
 13. Ισπανία
 14. Μολδαβία
 15. Γερμανία
 16. Φινλανδία
 17. Βουλγαρία
 18. Λιθουανία
 19. Ουκρανία
 20. Γαλλία
 21. Αζερμπαιτζάν
 22. Νορβηγία
 23. Ολλανδία
 24. Ιταλία
 25. Σουηδία
 26. Άγιος Μαρίνος