Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται την Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία μιλάει για την ζωή στην Αυστραλία, τις στιγμές με την οικογένεια της και τα επόμενα δισκογραφικά της σχέδια.

Η Κέλλυ, με την αυθεντική λαϊκή φωνή της ερμηνεύει unplugged το νέο της τραγούδι «Βασανίζομαι» από τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την επιτυχία της «Μα τω Θεώ». Ο Αντώνης «προκαλεί» την Κέλλυ σε απολαυστικά διλήμματα.

 

 

Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», που αυτό το Σάββατο ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα. Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, η εκπρόσωπος της χώρας μας Στεφανία Λυμπερακάκη, μιλάει στην κάμερα της εκπομπής, ενώ έχουμε αποκλειστικές δηλώσεις και από την εκπρόσωπο της Μάλτας, Destiny. Στην ενότητα ΧΑΙ 5 θυμόμαστε τις πέντε ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις στον διαγωνισμό αλλά και τις πέντε πιο αστείες εμφανίσεις. Ακόμα, μαθαίνουμε τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube, εκείνα που έχουμε προσθέσει στις playlists μας στο Spotify και βλέπουμε όσα είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο Top 50 αλλά και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο Top 10.

 

 

 

 

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή