Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της Τζένης Μπαλατσινού είναι τα παιδιά και η οικογένειά της.

Η Τζένη Μπαλατσινού ως λάτρης των social media δημοσιεύει συχνά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ως περήφανη μητέρα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματα των παιδιών της.

Αυτή τη φορά η Τζένη Μπαλατσινού, αφιέρωσε μια δημοσίευσή της στο Instagram sτην κόρη της Αλεξάνδρα που κατάφερε μέσα σε αντίξοες συνθήκες λόγω κοροναϊού να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου αποφοίτησε από το Georgetown University που βρίσκεται στην Oυάσιγκτον των Η.Π.Α και η μαμά Τζένη, δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και την περηφάνεια της για το επίτευγμα της κόρης της.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αγάπη, περηφάνεια και συγκίνηση που νιώθω Αλεξού μου! Σε μια τόσο δύσκολη χρόνια για όλους κατάφερες να αποφοιτήσεις και να σταθείς ψηλά! Τα φτερά είναι εκεί.. το μόνο που μένει είναι να πετάξεις! #fly #babe #HOYAS2021 HOYA SAXA! @georgetownuniversity» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της.

 

Η Αλεξάνδρα έχει καταφέρει πολλές επιτυχίες στην πανεπιστημιακή της πορεία και η μητέρα της είναι χαρούμενη όσο ποτέ για την επιτυχία και την πρόοδο της κόρης της.

Συγκινημένη παρακολούθησε διαδικτυακά την τελετή αποφοίτησης της κόρης της.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο