Την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της βίωσε ανήμερα του Πάσχα, η Μαρία Μενούνος, καθώς η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας την αγαπημένη παρουσιάστρια σε βαρύ πένθος.

 

 

Λίγο πριν κλείσει ένας μήνας από τότε που η μητέρα της έφυγε από την ζωή, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της κ. Λίτσας από τις χημειοθεραπείες που έκανε, την οποία συνόδευσε με μια άκρως συναισθηματική λεζάντα:

Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς! Ήταν τόσο πολύ γενναία και τόσο θετική! Πάντα. Ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για να ακολουθήσω τη δική μου πορεία. Η περίοδος του πένθους έχει αρκετές μεταπτώσεις, πολλές από τις οποίες θα τις μοιραστώ στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να φεύγει – σωματικά – από το πλευρό σου. Ξέρω όμως ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου.

Η μητέρα μου τα κατάφερε για περίπου πέντε χρόνια. Κάναμε πολλά πράγματα για να το καταφέρουμε αυτό… Ελπίζω η μαμά μου να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους και εγώ θα μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα έμαθα.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που έχετε δείξει σε μένα και στην οικογένεια μου. Με βοήθησε στις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Εκτιμώ τις προσευχές και την καλοσύνη σας. Σας αγαπώ όλους”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Μενούνος στο Instagram: