Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) διαπίστωσε ότι η κόρη του είναι δύσκολο κοινό, αποκαλύπτοντας ότι η 9μηνών κόρη του Lyra Antarctica «φωνάζει» όταν τον ακούει να τραγουδά.

«Όχι δεν είναι θαυμάστρια μου» είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του ότι δεν είναι μεγάλη φαν των τραγουδιών του.

Ο 30χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Big Weekend» του BBC Radio 1, όπου απάντησε μεταξύ άλλων σε «δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την πατρότητα» αποκαλύπτοντας ότι η 9 μηνών κόρη του, Lyra Antarctica κλαίει όταν της τραγουδάει.

«Όχι, έχω μερικά που της αρέσουν», συνέχισε. «Της αρέσει πολύ το «Shape of You». Ο ήχος είναι καλός, δεν της αρέσει τίποτα δυνατό», λέει ο Εντ Σίραν.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως με την σύζυγό του, Τσέρι Σίμπορν έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

«Γεια! Ένα σύντομο μήνυμα από μένα καθώς έχω μερικά προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας… Την περασμένη εβδομάδα, η Τσέρι γέννησε την πανέμορφη και υγιή κόρη μας- Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», έγραψε σε μήνυμα στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα ζευγάρι μωρουδιακά καλτσάκια.

 

 

«Είμαστε απολύτως ερωτευμένοι μαζί της. Μαμά και μωρό είναι καταπληκτικά και είμαστε όλοι στον έβδομο ουρανό», συνέχισε.

«Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτές τις στιγμές. Πολλή αγάπη και τα λέμε όταν είναι η ώρα να επιστρέψω», κατέληξε.