Μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, o Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ, αφού βρέθηκε στον “τάκο” 11 φορές και παρά το γεγονός ότι “εξολόθρευσε” πολλούς συμπαίκτες του, έφτασε και η σειρά του να αποχαιρετήσει τη ζωή στο reality επιβίωσης και να κλείσει έτσι ένα μεγάλο και κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και κανένας δεν περίμενε να ακούσει ότι ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Τριαντάφυλλος.

«Το ήξερα… Σας το είπα; Πάω σπίτι… Στο παιδί μου» αναφώνησε ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της μαμάς της.

Θέλω να πω 1000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου».