To βίντεο που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας για τα «λάθος» πρότυπα ομορφιάς που… την ενοχλούν, συνεχίζει να κάνει τον γύρο των social media ενώ η ίδια δεν έδειξε να πτοείται από τις δεκάδες αντιδράσεις και επέμεινε στις θέσεις της, από την εκπομπή «Πρωινό» όπου και εμφανίστηκε.

Οι απόψεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μεγάλος ντόρος σχετικά με το τι θεωρεί κάποιος όμορφο ή αποκρουστικό και αρκετές ήταν και οι γυναίκες της showbiz που έστειλαν τη δική τους ηχηρή απάντηση.

Πέραν λοιπόν των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου, μια σειρά από σελέμπριτι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, θέλησαν να απαντήσουν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντιδρώντας στα όσα εκείνη υποστήριξε για το «δικαίωμα» των γυναικών να έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα ή αξύριστες μασχάλες.

Μετά λοιπόν την Ζέτα Δούκα, την Έλλη Τρίγγου αλλά και την Μαρία Σολωμού, τη σκυτάλη πήρε μία ακόμα γυναίκα που «εκτίθεται» στα φώτα της δημοσιότητας.

Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα

Μία από αυτές ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  story, μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία είχε κάνει κοντινό στα πόδια της και μας έδειχνε τις ραγάδες της.

«Αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ τις ραγάδες μου, αγαπώ την κυτταρίτιδά μου, είμαι γυναίκα», έγραφε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα που συνόδευε το story της ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους.