Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της απολαμβάνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έφερε πριν λίγες μέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Στα πρώτα της λόγια μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφέρει ενθουσιασμένη:

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ, γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα.

Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό. Ακούστε, θα κάνουμε και μια συμφωνία, επειδή άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη, αν αρχίζω και σας πρήζω με την κόρη μου, να με κάνετε block».

Η Μαρία Ηλιάκη το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσίευσε instastories, μέσα από τα οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα πάρει εξιτήριο από από το μαιευτήριο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έτοιμοι να πάμε σπίτι».

 

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια έχουν όμως πολύχρονη γνωριμία που τελικά εξελίχθηκε σε σχέση και πλέον διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους με ένα μωρό.