Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό τα αγωνίσματα και οι κανόνες αλλάζουν, με τους παίκτες και τους τηλεθεατές να μένουν άφωνοι με τις εξελίξεις.

Τι θα ισχύει λοιπόν από σήμερα;

Οι παίκτες θα πρέπει πλέον να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει και τις τρεις και μάλιστα αυτός θα είναι που θα επιλέγει πλέον τους υποψήφιους κάθε εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα παρακολουθούμε ατομικά και όχι ομαδικά αγωνίσματα μιας και έχουν μείνει μόλις έξι παίκτες.

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα θα τα δώσουν όλα με φόντο το μεγάλο έπαθλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε οι έξι θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, που θα έχει ταχύτητα, δύναμη και αντοχή. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της δοκιμασίας; Σύμφωνα με τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης θα αποδειχτεί για ακόμα μία φορά ο πιο δυνατός παίκτης αφού θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Δείτε  παρακάτω το βίντεο για το αποψινό επεισόδιο: