Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ, αφού θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother.

Το συμβόλαιό του, που αναφέρει ξεκάθαρα τον ρόλο του, υπογράφηκε δυο μήνες νωρίτερα.

«Με ρωτήσατε αν συζητάω με τον ΣΚΑΪ και σας είπα ότι δεν συζητάω γιατί έχω ένα συμβόλαιο που έχει υπογραφεί πριν φύγω στην Αυστραλία και είναι σε ισχύ από 15 Απριλίου», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε 20 Αυγούστου όπου μας είπαν ότι 20 Αυγούστου με 20 Σεπτέμβρη θα βγει και το πρώτο επεισόδιο στον αέρα. Δεν είμαι αγχωμένος με τον νέο ρόλο καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενος.

»Ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία και απάντησα ότι έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ που είναι γεγονός. Δηλαδή δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές, γιατί είδα και άκουσα διάφορα.

»Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ αλλά μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω γιατί ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία.

»Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκάθαρο, που είναι και πολύ σαφές. Όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου η Κατερίνα η Σοφρώνη με ενημέρωσε για μερικά πράγματα, δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα.

»Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο το χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος cool και χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα κι εσείς θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το σχόλιο στήριξης της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της στήριξε τον Γιώργο Τσαλίκη:

«Μένω στα γεγονότα. Ότι υπογράφεται ένα συμβόλαιο το οποίο το υπογράφει η διοίκηση ενός καναλιού και φαντάζομαι ότι και το ποσό δεν είναι μικρό… Μιλάμε για ένα πρόσωπο που δεν κάνει το πρώτο του βήμα. Μιλάμε για τον Τσαλίκη ο οποίος έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις κι έχει αρνηθεί πάρα πολλές φορές. Δηλαδή δεν φτάνει που είπε ναι για το Big Brother. Μην αμφισβητούμε τα αυτονόητα».