Εκτός από την αγάπη του για την πολιτική, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο ίδιος έχει δύο κόρες, την 20χρονη Ιωάννα και τη Δήμητρα, η οποία έγινε 9 ετών.

Η 9χρονη Δήμητρα, που έχει αποκτήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς από το γάμο του με την γυμνάστρια και επιχειρηματία, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, είχε λοιπόν τα γενέθλιά της και οι γονείς της γιόρτασαν το ιδιαίτερο αυτό γεγονός στο γυμναστήριο που διατηρεί η μητέρα της στον Βύρωνα, το οποίο μάλιστα στόλισαν με πολύχρωμα μπαλόνια και γλυκά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν παρέλειψε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί δημόσια στην Δήμητρα.

«9 χρονών σήμερα και κάθε σου χαμόγελο, κάθε σου φιλί, κάθε σου σφιχτή αγκαλιά, απλά η δυναμή μου στην δυσκολία και στην αγωνία της κάθε μου ημέρας…❤ Χρόνια πολλά ζωή μου, να τα εκατοστήσεις Δημητρουλίνι μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: