Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Love It», ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους παρουσία μόλις 50 ατόμων. Η Παναγιώτα έφτασε με καΐκι σον ναό συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα», θυμίζουμε είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Σε ερώτηση για το αν έτυχε να συναντήσει τέτοιο άνθρωπο στη ζωή της απάντησε: «Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός».