Μετά την επιτυχία της στο Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello εξηγώντας πως η ευτυχία έρχεται από την ισορροπία της προσωπικής με την επαγγελματική ζωή.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία» είπε η Μαρία Σάκκαρη, δηλώνοντας ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, στο mensarena, είχε μιλήσει για την μεγάλη της αγάπη, το τένις: «Το δικό μου τένις, είναι πάνω από όλα η αγάπη μου. Αγαπώ αυτό που κάνω. Κάνω αυτό που αγαπώ… γράψτο όπως θες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την οικογένειά της τονίζοντας πως εκτός από τον προπονητή της και τον manager της, έχει και την μαμά της.

Tι είπε για τη μητέρα της και το τένις

«Η μαμά μου είναι πολύ σπουδαίος σύμμαχος για μένα. Και μαμά και σύμβουλος και έμπειρη να με συμβουλεύσει, να με προπονήσει, είναι πολύ κοντά μου, είναι μια αληθινή μου φίλη, με προπονεί κανονικά στο γήπεδο όταν χρειάζεται και πάντα με προπονεί διανοητικά. Με ξέρει όσο κανένας. Ξέρεις σε έναν δύσκολο αγώνα, αυτό που θα πει εκείνη μπορεί να είναι μια λέξη, μια κουβέντα και να ξεκλειδώσει όλο το σύστημα. Κάνει trigger release με ένα βλέμμα… Και το πιο βασικό, είναι δικός μου άνθρωπος. Έχουμε τον ίδιο σκοπό».

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη, που έφτασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Roland Garros, ανέβασε στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον Κων/νο Μητσοτάκη, γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά.

 

 

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε σε InstaStory, δείχνει την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αγκαλιά και έχουν ακουμπήσει ο ένας το κεφάλι του άλλου.