Την τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνο θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης (24/6) στον ουρανό. Το φεγγάρι θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος θα φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως ενώ μπορεί να μας επηρεάσει και συναισθηματικά.

Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτήν είναι τα ζώδια της Γης. Δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Για τους Ταύρους, η πανσέληνος αυτή θα δώσει την ευκαιρία να δούνε πιο καθαρά τα πράγματα και να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εξελιχθούν διαφορετικά. Για τους Παρθένους, η πανσέληνος επισκέπτεται τον 5ο οίκο, δηλαδή τα αισθηματικά τους, και πιθανόν να φέρνει όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους ή ακόμα και μια νέα ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσουν ή θα έρθουν σε επαφή με το παιδί μέσα τους από πράγματα που τους ευχαριστούν.

Το ζώδιο όμως ευνοείται περισσότερο είναι ο Αιγόκερως:

Με αυτή την πανσέληνο συνειδητοποιεί ότι είναι πιο πολύπλοκος από ό,τι νόμιζε ότι είναι. Η πανσέληνος θα τον οδηγήσει στην αποκάλυψη τού ποιος πραγματικά είναι. Μελετά και σχεδιάζει τι πρέπει να αλλάξει για να γίνει η ζωή του καλύτερη και να έρθει πιο κοντά σε αυτό που θέλει.

Την ίδια ώρα, οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις.