Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τα δυο νεογέννητα κοριτσάκια τους.

Ο γυναικολόγος της Χριστίνας, Μηνάς Μαστρομηνάς μίλησε σήμερα (24/06) στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες για τον τοκετό.

Τα δίδυμα μωράκια, όπως είπε ο γυναικολόγος, χαίρουν άκρας υγείας και ζυγίζουν περίπου στα 3 κιλά το καθένα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πετάνε στον έβδομο ουρανό και συνεχώς ξεσπούν σε κλάματα χαράς για τα υπέροχα δώρα που ήρθαν στη ζωή τους.

«Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πολύ συνεργάσιμη. Έγινε με καισαρική προγραμματισμένη μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Είναι τρία κιλά το καθένα. Θέλω να αναφερθώ σε μία εικόνα που θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μία τεράστια αγκαλιά κι είναι μέσα η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας.

»Αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μηνάς Μαστρομηνάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έστειλαν στο ζευγάρι τις ευχές τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι. Συγκινούμαι κι εγώ. Η Χριστίνα, αν δεν κάνω λάθος, έχει μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει παιδάκι. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, είναι μικρότερη από εμένα. Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες κι έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες, που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων