Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς χθες (26/6) έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.

Η δημοσιογράφος, ταξίδεψε πριν από μέρες στο Άμστερνταμ για να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της Μαρίνας, μέχρι να γεννήσει, γεγονός που συνέβη το Σάββατο. Η 33χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Έκτορας.

Θυμίζουμε, ότι μία μέρα πριν γίνει γιαγιά, η Πόπη Τσαπανίδου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

Όπως έγραψε:

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα».