Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» και αυτή την εβδομάδα αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, ο Νίκος Πουρσανίδης, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη αναμετρώνται με τους Τόνια Σωτηροπούλου, Νίκο Κουρή και Ευγενία Σαμαρά. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Έχεις Γράμμα», «Κράτα το Παντελόνι», «Ανέβα στο Βινύλιο», ««Εδώ το ‘χω»» και «Φιλί- Φιλί», χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. 

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, η Σμαράγδα Καρύδη καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night», ακόμα έξι εκλεκτούς καλεσμένους. Η Ελένη Χατζίδου, η Χρύσπα και η Shaya έρχονται αντιμέτωποι με τους Γιάννη Αϊβάζη, Στέλιο Κρητικό και Ρένο Ρώτα. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή, τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που επιλέγει η νικήτρια ομάδα. 

Και φυσικά, από το «Celebrity Game Night», δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat δίνουν το ρυθμό με τις μουσικές τους επιλογές.

Γέλιο, απολαυστικές ατάκες και πολύ παιχνίδι έρχονται στο «Celebrity Game Night» και αυτή την εβδομάδα. 

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight

Instagram: @celebritygamenight_

Facebook: Celebrity Game Night

Twitter: Celebrity Game Night

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΝΤΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΑΝΝΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ