Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, καθώς η influencer λίγες ημέρες πριν έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Μάλιστα, η όμορφη μανούλα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και από το πρωί δέχεται συνεχώς ευχές από τους φίλους και τους συγγενείς της.

Φυσικά, ο Σάκης Τανιμανίδης δε θα μπορούσε να μην είναι ανάμεσα σε εκείνους που της είπαν δημόσια «χρόνια πολλά». Ο πανευτυχής μπαμπάς πλέον, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο δίπλα του φαίνεται να κάθεται η Χριστίνα Μπόμπα με τα δίδυμα. Με το χιούμορ που τον διακατέχει ανέσυρε και ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει την ίδια μέρα δυο χρόνια πριν και ευχόταν στη σύζυγό του η νέα χρονιά να τη βρει «διπλή» ενώ τώρα που έγινε «τριπλή» της ευχήθηκε του χρόνου να είναι «τετραπλή».

«HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος! Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.