Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φαίνεται πως είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η 36χρονη χολιγουντιανή σταρ και πρωταγωνίστρια της ταινίας Black Widow περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κόλιν Τζοστ (Colin Jost), σύμφωνα με την Page Six

 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον που έχει ήδη μια πανέμορφη κόρη, την 6χρονη Rose από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauriac, είναι σε γλυκιά αναμονή για το δεύτερο baby boom.

Οι φήμες ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα καθώς η διάσημη ηθοποιός παρόλο που είναι η πρωταγωνίστρια -και συμπαραγωγός- της ταινίας Black Widow επέλεξε να μην κάνει εμφανίσεις για την προώθησή της.

Αντίθετα, η ίδια εμφανίστηκε μέσω Zoom στην εκπομπή του Jimmy Fallon, Tonight Show και την είδαμε μόνο σε πολύ κοντινό πλάνο.

Έπειτα δεν εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας στο Hamptons Friday, όπου είδαμε τον συμπρωταγωνιστή της να δίνει το «παρών» και να πηγαίνει και στο πάρτι της ταινίας, ενώ πολλοί φανς της αναφέρουν ότι η σταρ έχει αλλάξει ακόμη και τις καθημερινές συνήθειες και τις βόλτες με τον σκύλο της, γεγονός που υποδηλώνει πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Εκτός από τις φήμες όμως, πηγές της Page Six αναφέρουν ξεκάθαρα πως η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ θα γίνουν σύντομα γονείς.

«Η Σκάρελτ είναι έγκυος. Εκείνη και ο σύζυγός της είναι ενθουσιασμένοι», αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας, ενώ άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι δηλώνει: «Η Σκάρλετ είναι έγκυος αλλά κρατά χαμηλό προφίλ».

Ο γάμος με τον Κόλιν Τζοστ

Όσο για το γάμο της με τον Τζοστ, υπενθυμίζεται ότι είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2017, με την πρόταση γάμου να γίνεται τον Μάιο του 2019, με ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι 11 καρατίων, αξίας περίπου 450.000 δολαρίων.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί σε μια μικρή τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στο Παλισέιντς της Νέας Υόρκης, ενώ επιβεβαίωσαν το γάμο τους με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του Meals on Wheels, όπου έδειχνε ένα πλοίο με την λεζάντα «Jost Married».

Αξίζει, επίσης να αναφερθεί ότι είναι ο τρίτος της γάμος, καθώς ήταν παντρεμένη και με τον Ράιαν Ρέινολντς από το 2008 έως το 2011.