Χριστίνα Μπομπά και Σάκης Τανιμανίδης βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού πριν λίγες εβδομάδες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια, κάνοντας τον γνωστό παρουσιαστή τον πιο ευτυχισμένο πατέρα στον κόσμο.

 

 

Λίγες ημέρες μετά, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τις δίδυμες κόρες της.

 

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα» δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα, μετά τη γέννηση των διδύμων.

 

 

Μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη και τα ξενύχτια καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της νέας της ζωής.

 

Η γνωστή Influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της. Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει. Φυσικά έχει και βοήθεια, μιας και με δύο νεογέννητα δίδυμα στο σπίτι, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Γι’ αυτό τον λόγο στο πλευρό της βρίσκεται και η μητέρα της, η οποία ταξίδεψε από την Λαμία για να τη βοηθάει όσο μπορεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι τρελά ερωτευμένη με τις κόρες της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του νέου της ρόλου και αυτό φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση στα social media.