Στη λίστα των πλήρων εμβολιασμένων κατά του κοροναϊού ανήκει από σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός, που λίγο καιρό πριν έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, βρέθηκε το πρωί της δευτέρας (12/7) στο εμβολιαστικό κέντρο για τη δεύτερη δόση και μάλιστα έκανε και δύο stories στο Instagram.

Στο ένα τη βλέπουμε τη στιγμή που βρίσκεται καθ’ οδόν για το κέντρο και στο δεύτερο λίγα λεπτά μετά το εμβόλιο. Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, 11 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης της. Μάλιστα, λίγο πριν γεννήσει είχε απαντήσει στους followers της, σχετικά με το εμβόλιο:

«Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες, μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά».

Δείτε παρακάτω τις σημερινές της αναρτήσεις:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο