Τις καλοκαιρινές διακοπές της έχει ξεκινήσει μετά το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχει ανάγκη από ξεκούραση και στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους πού βρίσκεται καθώς η ανάγκη της είναι να απομονωθεί και να ξεκουραστεί κάνοντας ινκόγκνιτο διακοπές.

Φυσικά, κράτησε μυστική και την… παρέα της που την απαθανατίζει σε διάφορες εξορμήσεις της στη φύση ή στη θάλασσα αν και η ίδια αποφεύγει αυτές τις μέρες να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram ώστε να… αποτοξινωθεί και από την καθημερινή επαφή με τα social media, παρ’ όλο που η σχέση που έχει χτίσει με τους followers της είναι πολύ ζεστή και τρυφερή.

Βέβαια δεν θα είναι μόνο αυτές οι διακοπές της Φαίης Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια σκοπεύει επιστρέφοντας να φύγει κάπου όμορφα μαζί με τα παιδιά της, μόνο που αυτή τη φορά θα επιλέξει μαζί τους προορισμό ώστε να περνούν και εκείνοι καλά με διάφορες ασχολίες.

Και φυσικά δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς να επισκεφθεί τους γονείς της στη Βόρεια Ελλάδα μαζί πάντα με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη ώστε να ξεκουραστεί και εκεί πολύ, πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να ετοιμάσει τη νέα της εκπομπή η οποία, όπως μαθαίνουμε δεν θέλει να θυμίζει σε τίποτα εκείνη της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τις τελευταίες μέρες η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

 

 

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο