Ιδιαίτερη ημέρα η χθεσινή για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, καθώς η μοναχοκόρη τους Μαρίνα είχε την ονομαστική της εορτή.

Το ζευγάρι, που βρίσκεται εδώ και καιρό στην Άνδρο και απολαμβάνει το καλοκαίρι του, αφιέρωσε φυσικά το Σάββατο στη μοναχοκόρη του.

Οι τρεις τους περιηγήθηκαν με το φουσκωτό στις όμορφες Κυκλάδες. Η Ελένη Μενεγάκη μας έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής μια μικρή γεύση από το πώς πέρασαν.

Δημόσιο ευχαριστώ

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τέσσερις οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές τους.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες, ταξιδεύοντας στις όμορφες Κυκλάδες! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Συγκινητική ανάρτηση

 

Απόλαυση στην Άνδρο

Η δημοφιλής παρουσιάστρια χαίρεται τις καλοκαιρινές στιγμές που ζει στον προσωπικό της επίγειο παράδεισο. Στα Άχλα της Άνδρου, έχοντας κοντά της την οικογένεια της.

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής.

Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας.

Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε ζηλέψει την παραλία και όχι μόνο.