Ο Ηλίας Μπόγδανος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κοροναϊό. Ο τραγουδιστής και φιναλίστ του Survivor λίγες ημέρες μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης διαγνώστηκε θετικός στον ιό έπειτα από μοριακό τεστ που έκανε.

Στην αρχή μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν, η υγεία του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. Πριν από λίγη ώρα, ο Ηλίας πόσταρε ένα νέο μήνυμα στα social media μέσα από τον θάλαμο που νοσηλεύεται.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι καλύτερα και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Μικρό update. Πρώτη ημέρα που νιώθω καλά. Και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι νοσούντες στον θάλαμο, κάτι το οποίο με γεμίζει δύναμη. Χωρίς τα τόσα μηνύματα στήριξης σας, ειλικρινά δεν θα είχα την ίδια ψυχολογία για παλέψω τόσο δυνατά. Σας ευχάριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Σύντομα κοντά σας».

Το μήνυμά του στις 10 Ιουλίου:

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ηλίας Μπόγδανος μία εβδομάδα νωρίτερα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και ότι θα μείνει στο σπίτι του για κάποιες μέρες.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κοροναϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram», ανέφερε τότε.