Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέρασε τη Δευτέρα (19/7) στην αιωνιότητα, σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο μουσικό στερέωμα της χώρας.

Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι και άφησε τη σφραγίδα του στον καλλιτεχνικό χώρο. Ένας από τους ανθρώπους που τον γνώρισε καλά, είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στο MEGA  για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του.

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε άγνωστες στιγμές και αποκάλυψε το δώρο που του είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για να το δώσει στην κόρη του.

Ο ίδιος είπε πως από χέρια του «άρχοντα» πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα για εκείνον όμως δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα.

Όπως από το σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός. Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του να το δώσει στην κόρη του… όταν έρθει η στιγμή. Πρόκειται για ένα σκίτσο που όπως έλεγε ο ίδιος έδειχνε «τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».  Αυτό, όπως είπε ο επιχειρηματίας, είναι το δώρο του μεγάλου τραγουδιστή στην κόρη του, Μαρία.