Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και το γιορτάζει έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά, Μελίνα Γιώργο.

Μάλιστα, της έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή με διάφορες εκπλήξεις που ετοίμασαν γι’ αυτήν. Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, της ευχήθηκε μέσα από το Instagram. Η 17χρονη ανέβασε μία φωτογραφία της μαμάς της από εμφάνισή της στη σκηνή κι έγραψε «Χρόνια πολλά μαμά» και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από την εποχή που ήταν ακόμα πολύ μικρή.

«Εύχομαι μια ημέρα να γίνω σαν και εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ευχή της, η οποία συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε repost το story της κόρης της, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από την ευχή του παιδιού μου σήμερα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Δείτε το story παρακάτω:

Στη συνέχεια, η 52χρονη -πλέον- Δέσποινα Βανδή έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την χειροποίητη τούρτα που της ετοίμασε ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης. Ο 14χρονος έχει έφεση στη μαγειρική αλλά και τη ζαχαροπλαστική και βρήκε τον τέλειο τρόπο για να ευχηθεί στην μαμά του.

Δείτε την τούρτα που ετοίμασε: