Η Τζούλια Νόβα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα αλλά και να γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστή ως το κορίτσι στον «Τροχό της τύχης», ετοιμάζεται να κάνει το πιο σημαντικό βήμα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες η ξανθιά καλλονή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά για την ώρα το έχει εξομολογηθεί μόνο σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της.

Η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει στο «Secret» πριν λίγες ημέρες και είχε πει για τον επικείμενο γάμο της:

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο».

 

Η ίδια μάλιστα εξηγεί πώς έγινε η πρόταση γάμου, η οποία είχε πολλή δόση χιούμορ:

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό.

Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”.

Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Ποιος είναι ο σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται με τα extreme sports.

Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν διστάζει να δείχνει ότι είναι ερωτευμένη.

«Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή, σφιχτή αγκαλιά;», είχε γράψει με νόημα πριν από μερικές εβδομάδες σε ανάρτησή της στο Instagram. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο σύντροφός της την κρατούσε με πάθος στην αγκαλιά του και η Τζούλια