Το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Κάιλι Τζένερ με τίτλο, «Inside Kylie Cosmetics» περιέχει ένα αρκετά αξιολάτρευτο καμέο από την κόρη της, την Στόρμι.

Η Κάιλι Τζένερ κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά της στο YouTube για να γιορτάσει την επανακυκλοφορία του brand ομορφιάς της.

Το 9λεπτο βίντεο, με τίτλο «Part One: The Beginning», ξεκινά με την Κάιλι Τζένερ να λέει στην  Stormi ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια συνέντευξή και ότι θα πάνε σπίτι όταν τελειώσει.

Δίπλα στην Κάιλι Τζένερ στον καναπέ βρίσκεται ένα μικρό μπολ με ροζ καραμέλες Starburst και η Στόρμι παίρνει μία – αλλά όχι πριν δώσει στην Kylie μια μεγάλη αγκαλιά και φωνάζοντας «Μαμά!».

Το χαμόγελο της Στόρμι είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει καθώς επιστρέφει για μια ακόμα καραμέλα.

Η Κάιλι εκείνη την στιγμή της λέει αστειεύοντας «Φύγε από εδώ!» και αργότερα προσθέτει, «Είναι τόσο άτακτη». Είμαστε σίγουροι ότι η Stormi θα χρειαστεί το δικό της κανάλι στο YouTube πολύ σύντομα!

Το νέο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics, τα οποία θα είναι πλέον vegan και με εντελώς νέες συνθέσεις, έγινε στις 15 Ιουλίου.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς της Κάιλι Τζένερ στο YouTube, με σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό τον Michael D. Ratner, θα ανατρέξει στο ξεκίνημα του beauty brand της.