Λίγο πριν την μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή μέσα από την συχνότητα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στον προσωπικό της παράδεισο, την αγαπημένη της Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα, η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, περνά τα καλοκαίρια της έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Ως λάτρης των social media φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ειδικά φέτος το καλοκαίρι η μικρή κόρη της παρουσιάστριας, Μαρίνα, έχει την τιμητική της στις αναρτήσεις της τρυφερής μαμάς Ελένης Μενεγάκη.

Από αυτή που τη δείχνει ως kids manager στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του μπαμπά της; Από εκείνη που τη δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα στο σκάφος; Εκείνη που τη δείχνει στην αγκαλιά της μητέρας της Ελένης; Ή εκείνη που τη δείχνει στην αγκαλιά του αδερφού της, Άγγελου.

Φέτος πραγματικά ήταν η χρονιά της μικρής και εμείς είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει ομορφύνει και πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς της.

Γιατί μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της όμως τα χείλια και το γέλιο της, μας θυμίζουν πολύ την μαμά της και κάποιες φορές τον μπαμπά της.