Στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων ανέβηκε για δεύτερη σερί διοργάνωση ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 30χρονος μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016 κατέκτησε φέτος το χάλκινο στο Τόκιο και έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Παρά τις αντιξοότητες το τελευταίο διάστημα, έκανε εντυπωσιακό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων και κατάφερε να συγκεντρώσει 15.200 βαθμούς, οι οποίοι δυστυχώς δεν ήταν ικανοί να ξεπεράσουν το εξαιρετικό δίδυμο των Κινέζων Λιου και Γιου, που κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό αντίστοιχα.

Ο «άρχοντας» των κρίκων στο πλευρό του είχε τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ταξίδεψε στην Ιαπωνία για να τον στηρίξει.

Η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μετά την απονομή των μεταλλίων έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Λευτέρη Πετρούνια. Η 37χρονη γυμνάστρια δεν έκρυψε τη χαρά και περηφάνια της για την τρίτη θέση του συζύγου της, έστω κι αν -όπως είπε δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος.

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ’ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια», έγραψε στο Instagram υπογράφοντας το μήνυμα μαζί με τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.