Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μέσα στα δώδεκα χρόνια κοινής πορείας έχει γραφτεί πως έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το διάσημο και μέχρι πρότινος ερωτευμένο ζευγάρι τις διέψευδε με τις δημόσιες εμφανίσεις του, όμως αυτή τη φορά σύμφωνα με το nassoblog.gr , φαίνεται πως είναι οριστικό.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, από τα μέσα του χειμώνα που μας πέρασε είχε τελειώσει η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια.

Χώρισαν ως δύο πολύ καλοί φίλοι και δεν έκαναν αυτή τη φορά απ’ ότι μαθαίνω καμία προσπάθεια επανασύνδεσης.

Μάλιστα το αρχικό πλάνο ήταν να γίνει δήλωση μόνο από τη Ζέτα Μακρυπούλια και επιβεβαίωση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να κάνει μια κοινή λιτή δήλωση λίγων λέξεων.

Ούτε καν σειρών… Αυτός ο χωρισμός του ζευγαριού που ήταν και ο οριστικός είχε μια ειδοποιό διαφορά από τους προηγούμενους: Δεν έγινε σε φάση έντασης αλλά απόλυτης συνειδητότητας.

Γιατί;

Γιατί τον χειμώνα που μας πέρασε μετά από πολλές περιπέτειες είχαν και οι δύο επανακάμψει επαγγελματικά.

Η Ζέτα πήγε εξαιρετικά καλά με το «Ρουκ – Ζουκ» και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης με αποτέλεσμα να ανανεώσει για δύο χρόνια το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 ενώ ο Μιχάλης μετά από πολλά χρόνια έκανε και πάλι μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι του να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του media inspector. (Ραδιοφωνικές μεταδόσεις).

Διατηρούν επικοινωνία και θα συνεχίσουν να διατηρούν.