Ένα στιγμιότυπο από τις φωτιές στην Εύβοια που έχει γίνει viral δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούριου.

Η παρουσιάστρια παρακολουθεί, όπως και όλη η Ελλάδα, τις εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο με κομμένη την ανάσα, Μέσα από τα social media της μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την οργή, τη θλίψη και τους προβληματισμούς της. Συγκεκριμένα, το πρωινό της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να δημοσιεύσει μια εικόνα στη θέαση της οποίας τα λόγια περισσεύουν.

«Γροθιά στο στομάχι. Ολομόναχοι μέσα στο χάος. Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιακος (89 ετών) και η Παρισσώ Λιάκου (87 ετών ) βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τον Κώστα Τσιρώνη για το ΑΠΕ-ΜΠΕ και αποτυπώνει όλο το δράμα που βιώνουν οι πολίτες τις τελευταίες μέρες σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Τον πόνο της εγκατάλειψης του σπιτιού, της περιουσίας και των κόπων τόσων χρόνων.

«Ο Γεώργιος Λιάκος 89 ετών και η σύζυγός του Παρισσώ Λιάκου 87 ετών κάτοικοι του χωριού Πευκί, περιμένουν μαζί με το σκυλάκι τους Bella, στο κατάστρωμα ferry boat το οποίο βρίσκεται σε αναμονή στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση του χωριού κατά τη διάρκεια δασικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην Γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις Γούβες σε μία πορεία που οδηγεί στο Αρτεμίσιο, το Πευκί και τη θάλασσα», είναι η περιγραφή της φωτογραφίας.