Το δικό της, συγκινητικό μήνυμα έστειλε η Χριστίνα Κοντοβά για τις πυρκαγιές που έχουν σαρώσει την Ελλάδα.

Η γνωστή σχεδιάστρια βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ουγκάντα μαζί με την κόρη της, απολαμβάνοντας στιγμές ευτυχίας με το κοριτσάκι που σύντομα θα υιοθετήσει και επισήμως.

Μετά τα όσα συνέβησαν με τις πυρκαγιές στη χώρα μας, ωστόσο, η Χριστίνα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Μια υπέροχη φωτογραφία από τις εκτάσεις γης της Ουγκάντας και το ηλιοβασίλεμα στο βάθος δημοσίευσε στο Instagram account της η Χριστίνα Κοντοβά την Τρίτη (10/8). Η μικρή Ada έδειχνε με το χέρι της να αγγίζει τη Γη με τη Χριστίνα Κοντοβά να γράφει στο caption της φωτογραφίας: «Αγγίξτε απαλά. Πλανήτης Γη».

 

Η σχεδιάστρια μόδας, στην ουσία, θέλει με τα λόγια της αυτά- και μετά τις φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα- να πει ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, να μην τον καταστρέφουμε.

Η υιοθεσία και η στήριξη του Τζώνη Καλημέρη

Τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετούς μήνες ζει στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα μιας και έχει κινήσει διαδικασίες υιοθεσίας ενός κοριτσιού, της Ada.

Η σχεδιάστρια μόδας μέσα από διάφορα posts στο Instagram account της έχει μοιραστεί με τους followers της το γεγονός ότι ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, στέκεται στο πλευρό της σε αυτήν την προσπάθεια και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της έχει ταξιδέψει και αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα, ώστε και οι δυο τους να είναι στο πλευρό της μικρής Ada και να περνούν χρόνο όλοι μαζί.