Αρκεί μια ματία στο Instagram του Σάκη Τανιμανίδη για να καταλάβεις ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Στη θέση των ατέλειωτων ταξιδιών, βλέπει κανείς τις πρώτες μαγικές στιγμές που περνά με τις δίδυμες κόρες που απέκτησε με τη Χριστίνα Μπόμπα και, παρά την ταλαιπωρία, είναι ξεκάθαρο ότι το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν τσάκωσε το ποδαράκι της μίας του κόρης και σχολίασε με χιούμορ:

«Instaγκραμική selfie με καλοκαιρινό περιεχόμενο». Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περνούν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι αφού είναι το πρώτο με τις δίδυμες κόρες τους και δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε.

»Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!», ήταν τα πρώτα του λόγια. Και ο τρυφερός μπαμπάς κάθε φορά που μιλά για τις δίδυμες κόρες του… λιώνει!

Δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση: