Στο περιοδικό «OK!» παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά.

-Τα προσωπικά τα μοιράζεσαι με τον κόσμο που σε αγαπά ή αυτό έγινε με τη συγκεκριμένη σχέση λόγω διάρκειας;

Η αλήθεια είναι πως νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Αν κοιτάξεις πίσω, ελάχιστες από τις αναρτήσεις μου αφορούν σχέση μου. Πιο πολύ το τι συμβαίνει στη ζωή μου φάνηκε από κάποιες πρεμιέρες, καθώς ποτέ δεν κρύφτηκα.

-Αιφνιδιάστηκες που τελευταία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για τα προσωπικά σου, ειδικά για τη σχέση σου με τον Απόστολο Ρουβά;

Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά με την προσωπική μου ζωή είμαι πάντα λίγο ντροπαλή, κι ας μη μου φαίνεται. Δεν θέλω να ακούγονται, δεν θέλω να γράφονται. Θέλω να γίνει με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Όμως όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις.

-Διέψευσες πάντως όλο αυτό που ακουγόταν για τη σχέση σου με τον Απόστολο.

Αυτό συνέβη πριν από οκτώ μήνες, όταν ήμουν ακόμα με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο). Είχε γραφτεί κάτι που δεν ίσχυε και το διέψευσα αμέσως γιατί έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του. Γενικά όμως δεν μιλώ για την προσωπική μου ζωή, δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι, αν είμαστε μόνο φίλοι ή αν συμβαίνει κάτι παραπάνω. Νομίζω πως επί της ουσίας δεν αφορά και κανέναν. Υπάρχουν προσωπικές εμπειρίες, μία δύσκολη ή μία ευτυχισμένη στιγμή, που είναι πιο άξιες λόγου για να τις μοιραστείς από μία σχέση.

-Με τον Απόστολο κάνετε στενή παρέα και εκτός εκπομπής. Θα συνεχίσει του χρόνου μαζί σου;

Δεν μπορώ ακόμα να επιβεβαιώσω την ομάδα, θα σας κρατήσω και μερικές εκπλήξεις. Θα ανακοινωθούν τα πάντα από το κανάλι μέσα στο επόμενο διάστημα.

-Θα ήθελες να αποκτήσεις οικογένεια και παιδιά ή αν έρθει, έχει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς;

Μέχρι στιγμής νιώθω πως είναι κάτι που το θέλω. Ως Δανάη και όχι ως κορίτσι νιώθω πως θα ήθελα να μου συμβεί. Δεν πιστεύω πως όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν παιδιά ή θα είναι πιο χαρούμενα αν κάνουν παιδιά. O καθένας είναι χαρούμενος με ό,τι τον κάνει να νιώθει όμορφα. Εγώ νιώθω πως θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη αποκτώντας οικογένεια.