Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει εδώ και λίγο καιρό η Μαρία Ηλιάκη η οποία έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας και η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά.

Η μικρή Κατερίνα -όπως θα ονομάσει το ζευγάρι την κορούλα τους- ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζύγιζε 3,5 κιλά, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» σημειώνει η Μαρία Ηλιάκη.

«Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν εκεί ο Στέλιος, που είναι γιατρός οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας» εξηγεί  η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!

 

 

 

 

 

Μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες από την ζωή της.

Αυτή τη φορά η γλυκιά μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, μία τρυφερή φωτογραφία δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την κόρη της την ώρα που ξυπνά μέσα στην κούνια και κουνά τα ποδαράκια της.

«My sweet girl» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία: