Η Μαρία Βοσκοπούλου και η μητέρα της Άντζελα Γκερέκου περνούν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αφού ο φετινός Ιούλιος σημαδέυτηκε από την απώλεια του πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 19 Ιουλίου από ανακοπή καρδιάς, σκορπίζοντας θλίψη στη χώρα και αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην ελληνική μουσική σκηνή.

Όμως η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ένα νέο κορίτσι, μόλις 20 ετών. Κι έτσι το καλοκαίρι έχει υπάρξει καταφύγιο και παρηγοριά για εκείνη, όπως δείχνουν οι αναρτήσεις της.

Μετά τα posts που εξέφραζε τη θλίψη της για την απώλεια του πατέρα της, η Μαρία έχει προχωρήσει σε ορισμένες αναρτήσεις που τη δείχνουν να χαίρεται τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, κι εμείς δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την ομορφιά της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου μοιάζει και στους δυο της γονείς, όμως θυμίζει περισσότερο την πανέμορφη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Και αυτό έγινε ακόμη πιο σαφές στις τελευταίες, εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις που ανέβασε και στις οποίες διακρίνεται η υπέροχη σιλουέτα της.

Δεν είναι τυχαίο που οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν αμέσως εκατοντάδες likes και επαινετικά σχόλια!

Δείτε την υπέροχη ανάρτηση: