Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει μέσα από τη συχνότητα του MEGA, τα τηλεοπτικά της βήματα, με το «Πάμε Δανάη!» να ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει και φέτος στο MEGA με την πρεμιέρα να είναι στις 6 Σεπτεμβρίου, κάθε πρωί ακριβώς στις 11 και μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τις αστρολογικές προβλέψεις.

«Πάμε MEGA δεύτερη σεζόν! Πέρυσι ήταν μία πάρα πολύ ωραία χρονιά, φέτος νομίζω πως θα είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μετά από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο καλοκαίρι θα βάλουμε όλη η ανανεωμένη ομάδα τα δυνατά μας, να περάσουμε υπέροχα, να χαμογελάσουμε, να ταξιδέψουμε, να μάθουμε, να γνωρίσουμε κόσμο και μέρη και κυρίως όλα αυτά μόνο με χαμόγελο!

Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, μόνο MEGA! Στο MEGA το καλό», δηλώνει η ίδια σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media μετά την επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας της με το MEGA.

 

Με το αληθινό χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και τον τρόπο που βλέπει τη ζωή, η Δανάη Μπάρκα κέρδισε γρήγορα μια θέση στην καρδιά μας.

Η 28χρονη Δανάη μπήκε μέσα από τη μικρή οθόνη στο σπίτι μας και αμέσως άλλαξε τη διάθεσή μας.

Μπορεί να μην είχε εμπειρία όμως τα κατάφερε περίφημα στην πιο απαιτητική ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.

Το ταλέντο της, ο αυθορμητισμός της και η ενέργειά της την έκαναν να ξεχωρίσει και να κλείσει μια θέση στο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού και για τη νέα χρονιά.

 

Ένα δύσκολο αλλά κερδισμένο στοίχημα

Η ίδια ρίσκαρε και της βγήκε σε καλό, κάτι που φαίνεται και από τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει από τους θαυμαστές της εκπομπής.

«Είμαι ένα πολύ μικρό κορίτσι, είμαι και λίγο κοντούλα, μεταξύ μας, τα υπόλοιπα βέβαια είναι όλα ίδια… Αλλά δεν θα με τραβήξουν αυτά πίσω. Είμαι 28 χρονών.

Μου δίνεται μια ευκαιρία να δουλέψω, να δείξω ποια είμαι και την αρπάζω. Δεν γίνεται να εμφανιστώ ξαφνικά στα 35 μου και να είμαι επιτυχημένη. Χρειάζομαι ώρες δουλειάς, χρόνο και τριβή, και από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

Μακάρι να πάει καλά και ύστερα από χρόνια να μιλήσουμε για επιτυχία», σημείωνε η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «DownTown» τον περσινό Αύγουστο λίγο πριν την πρεμιέρα της.

«Πάντα θα δέχομαι αμφισβήτηση και πάντα θα υπάρχει το «κόρη Βίκυς».

Και είμαι υπερήφανη που είμαι η κόρη ενός τέτοιου ανθρώπου. Κι εγώ πάντα θα προσπαθώ να δείχνω ότι δεν υπάρχω χάρη στη μαμά μου, αλλά γιατί ένας άνθρωπος με μεγάλωσε ωραία και με έκανε να μάθω να κυνηγάω τα όνειρά μου.

Και αυτά ήταν η ανάγκη μου, να ασχοληθώ με την τέχνη. Ευτυχώς όλα πάνε όπως τα ονειρεύτηκα κι εγώ προσπαθώ, όχι για τους άλλους, για εμένα, να δείχνω πόσο αγαπάω αυτό που κάνω», έχει δηλώσει η Δανάη Μπάρκα στο Ladylike, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από πολλούς.

 

 

 

 

Η ξεχωριστή σχέση της με το θέατρο

Μπορεί να την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από την καθημερινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», ωστόσο η ίδια δηλώνει μόνο ηθοποιός.

Μεγαλώνοντας σε ένα καλλιτεχνικό σπίτι, η αγάπη για το θέατρο δεν άργησε να φωλιάσει και στην δική της καρδιά.

Η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα υποκριτικής στην δραματική σχολή του Θεάτρου «Εμπρός».

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας, ενώ το 2013 ξεκίνησε να φοιτά στην δραματική σχολή του Νεοελληνικού θεάτρου Γ. Αρμένης. Το 2015 συμμετείχε στην παράσταση «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» στο θέατρο Λαμπέτη.

Έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη και μουσική επιμελήτρια στην παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας».

Το 2016 ξεκίνησε την επαγγελματική την πορεία της στο θέατρο με την παράσταση «Έπεσε Νέκρα» στο θέατρο Αποθήκη, ενώ την ίδια σεζόν έπαιξε και στην παράσταση «Νίκη».

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε περιοδεια με την παράσταση «Λυσιστράτη» Το 2018 ενσάρκωσε την «Ουρανία» τον μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ενώ επιπλέον διετέλεσε χρέη αφηγήτριας στις «Μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο Παλλάς.

Η Δανάη Μπάρκα έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία, μια διαφορετική στάση ζωής.

Πιστεύει πως όσα γίνονται στη ζωή είναι για καλό, πως συμβαίνουν για κάποιον λόγο και εμείς πρέπει να βλέπουμε τη θετική πλευρά αλλά να μαθαίνουμε και από τα αρνητικά.

Αυτό άλλωστε κάνει και η ίδια.