Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

 

 

To αγαπημένο ζευγάρι αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ γύρω από τη σχέση τους.

«Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά» έχει δηλώσει μιλώντας για την σχέση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ωστόσο, στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ξεχωριστή φωτογραφία.

Σε αυτή τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό ενώ ο Στράτος Πατσατζής, φιλά τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Credits στην ανιψούλα μου που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν μπορούσα να μην την ανεβάσω…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η μέλλουσα μανούλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ευαγγελία Συριοπούλου: