Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην μικρή οθόνη και ο χρόνος κυλά ήδη αντίστροφα, μέχρι τη στιγμή που θα την απολαύσουμε και πάλι μέσα από την νέα της εκπομπή στο MEGA.

«Συνειδητοποίησα ότι μου λείπει η τηλεόραση όταν άρχισα να σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν», δήλωσε η αγαπημένη του κοινού Ελένη Μενεγάκη ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της στο MEGA.

«Όταν άρχισα να το σκέφτομαι ήδη ήμουν μέσα, άρχισαν οι ταχυπαλμίες, οι αγωνίες…», εξομολογήθηκε η ίδια.

«Θέλω να κάνω μια παρέα που να παίζουμε στα ίσα, δεν θα έχει αγωνία ο καθένας ποιος μίλησε περισσότερο από τον άλλον», σημείωσε για τα πλάνα της νέας σεζόν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τονίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη και η συνεργασία μαζί της είναι «σχολείο».

Η Ελένη Mενεγάκη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια σας, να γίνει και πάλι η παρέα σας.

Με αληθινές στιγμές και αληθινά συναισθήματα.

Από την Τετάρτη  8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 και κάθε μεσημέρι στο MEGA με την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας:

Lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα:

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή MEGA Καλημέρα: