Αν έχετε σύνδεση στο internet, είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχετε δει την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα με τη μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης σε κυριλλικό αλφάβητο, αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν.

Η πανέμορφη ξανθιά υπερασπίστηκε με πολύ ήρεμο τόνο την επιλογή της – είτε συμφωνεί κανείς μαζί της είτε όχι – όμως οι χρήστες του Instagram δεν επέδειξαν ανάλογη ψυχραιμία.

Το αποτέλεσμα; Ένα σημερινό ξέσπασμα της Τζούλιας Νόβα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ορισμένοι ευχήθηκαν ακόμη και να χάσει το μωρό της.

Η Τζούλια Νόβα έχει γεννηθεί στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να έχει βιώσει τα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

Στις αντιδράσεις των χρηστών για την επιλογή της να φορέσει μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο, η ξανθιά καλλονή μεταξύ άλλων τόνισε ότι «επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς».

Τώρα απαντά στους επικριτές της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πει ψέματα για τα βιώματά της προκειμένου να μην θεωρήσουν κάποιοι ότι προκαλεί.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός . Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά. Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες , κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακιά στον κόσμο και τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ .

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επι Σοβιετικής ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό. Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς την δίκη μου αλήθεια και δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω!

Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε τέτοια κακιά με το παραμικρό και να προσπαθείτε δικτατορικά να επιβάλετε στον κόσμο να μην εκφράζεται ελεύθερα, εξάλλου αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία ; Να εκφραζόμαστε ελεύθερα ή και αυτό λάθος μου το έχουν μάθει ;

Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά μόλις κάποιος εκφράζει την άποψη του η οποία είναι αντίθετη απο την δίκη σας ή ανεβάσει φωτογραφία με μια μπλούζα που του θύμισε κάτι απο το την παιδική του ηλικία (χωρίς να αναφερθεί με σχόλιο σε αυτήν ) να ξεκινάτε να επιτίθεστε με κακιά στον ίδιο αλλά και να μαλώνετε μετάξι σας ! Δεν το καταλαβαίνετε πως είναι λάθος; Μοιράσετε αγάπη επιτέλους και αφήστε την κακιά ! Ξέρω πως είναι πιο δύσκολο αλλά μόνο αυτό μπορεί να μας βάλει σε έναν καλύτερο δρόμο. Με μίσος δεν πήγε ποτέ τίποτα καλύτερα ! Αυτό ήθελα να πω . Καλή σας μέρα!»

Δείτε την ανάρτηση: