Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/9) η Τζούλια Νόβα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ήταν αρκετή για να σημάνει την αρχή ενός νέου «ψυχροπολεμικού» κλίματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Πρωινό για την εγκυμοσύνη της, το σχόλιο του πρώην συντρόφου της καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το αγέννητο παιδί της, με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ποζάροντας με ένα μπλουζάκι της ΕΣΣΔ και σφυροδρέπανο.

 

«Εκείνη την ημέρα που έβγαλα τη φωτογραφία ήθελα να πάω με μία φίλη μου για περπάτημα στον Μαραθώνα. Δεν είναι καν δικιά μου μπλούζα.

Είχα βάλει μακρυμάνικο και την ώρα που πλησίαζα στη φίλη της λέω «μπορείς να μου φέρεις μια κοντομάνικη μπλούζα;», γιατί είδα ότι είχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Αυτή είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Μου την έφερε, την είδα και λέω μου θυμίζει κάτι από την παιδική μου ηλικία -γιατί γεννήθηκα στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παλιά ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε ακόμα:

«Την ανέβασα και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μου έλεγαν να χάσω το μωράκι που έχω στην κοιλιά! Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη και γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Στο μεταξύ, δεν ασχολούμαι καν με την πολιτική».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Τζούλια Νόβα: