Το ζευγάρι των πρωταθλητών, μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο κοριτσιών έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο πλέον και μετά από αρκετές αναβολές λόγω κορωνοϊό είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο.

Οι δυο τους τον περασμένο Αύγουστο βάπτισαν τις δυο κορούλες τους τη μικρή Σοφία και την Ελένη ενώ τώρα οδεύουν στην πραγματοποίηση ενός ακόμα μυστηρίου.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε πριν λίγες μέρες γνωστή η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ για τον θρησκευτικό ήθελαν πρώτα να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στόχος του ζευγαριού ήταν να κρατήσει τα σχέδια του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και τελευταία στιγμή, η ημερομηνία του θρησκευτικού μυστηρίου, έγινε γνωστή.

Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνονται στη σειρά, τα παπούτσια του γαμπρού, Λευτέρη Πετρούνια, τα νυφικά της πέδιλα αλλά και τα δυο ζευγάρια των παιδιών τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όλα έτοιμα λοιπόν» με το hashtag #wedding.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση: